SPECTACOLE PENTRU COPII

Un segment important din repertoriul Ingenuo este adresat copiilor, pe care îi invităm să descopere în toate piesele noastre o lume fascinantă, un tărâm al poveştilor fermecătoare, unde fiecare personaj are de oferit o lecţie. 
 
Lăsăm visurile copilăriei să alunece agale, pe ritmurile vesele ale muzicii live, în vreme ce jocurile actoriceşti ţes poveşti care să le fure atenţia micilor neastâmpăraţi. în plus, pentru toti piticii care ne urmează în aventuri, promitem peripeţii alături de personaje faimoase, care cunosc cele mai ascunse secrete din lumea basmelor si cele mai frumoase vrăji, ce le vor stârni imaginaţia. De asemenea, deoarece toate spectacolele noastre sunt educative, fiecare prichindel  are de învăţat o mulţime de lucruri de la personajele sale preferate!
 
Pe scurt, avem teatru interactiv, construit în jurul unor mesaje moralizatoare, momente fascinante, de neuitat!

 
 • Peripeţiile Prinţesei Mofturica


  Vă invităm cu drag să descoperiţi un spectacol interactiv, educativ şi muzical, potrivit pentru întreaga familie!
  “Spectacolul Peripeţiile Prinţesei Mofturica a luat viaţă din dorinţa de a aduce bucurie, dar şi un strop de luare-aminte în rândul micilor spectatori, punând accentul pe valori precum adevărul, empatia, curajul şi prietenia, într-o manieră plină de culoare şi veselie.” (Geo Vişan, cofondator Ingenuo)

  Într-o frumoasă zi de vară, eroina basmului, Mofturica, o prinţesă leneşă şi răsfăţată cade sub vraja magicianului Bagheta Argintie. Pentru a deveni un cop...
 • Aventurile din Pădurea Fermecată

  Va invitam cu drag impreuna cu cei mici sa luati parte la un spectacol interactiv, educativ, in care aventurile si voia buna se tin lant pe acorduri de muzica live!

  Spectacolul pune accentul pe câteva subiecte principale: importanţa prieteniei, ajutorarea celor aflaţi în nevoie şi protejarea naturii, aducand in prim plan lupta dintre cele două forţe- Bine şi Rău, fiind ilustrare prin personaje în antiteză. Cum era de aşteptat, forţa Binelui învinge şi de data aceasta, însă nu fără a trece înainte prin numeroase obstacole atent plasate pentru a atrage atenţia asupra urmărilorpe care le pot avea viclenia şi nedreptatea, personajele fiind întotdeauna ajutate de copiii d...
 • REGATUL DE GHEAȚĂ ȘI REGATUL DE FOC


  Vă aşteptăm cu drag să luaţi parte la magia unui spectacol interactiv, educativ şi muzical, "Regatul de Gheaţă şi Regatul de Foc".
   
  Aşa cum i-am obişnuit deja pe prichindei, pe lângă aventurile numeroase, nu vor lipsi nici de data aceasta muzica live, mesajele moralizatoare şi pildele menite să le arate micuţior o lume în care dreptatea şi adevărul sunt la mare cinste!
   
  Sinopsis
  La Curtea Palatului de Gheaţă, în Arendelle, e o mare zi de sărbătoare: Regina Elsa şi Prinţul Christian de pe Muntele Nordic, se căsătoresc la apus!
  Grădina este plină de copii, invitaţii de onoare ai evenimentul...
 • PIRATUL JACK ȘI INSULA VRĂJITĂ


  Pe corabia Piratului Jack toate lucrurile mergeau de minune: pietrele găsite pe insule neştiute de nimeni erau depozitate cu grijă de Bety, neînfricata sa prietenă, pregătirile pentru următoarea călătorie erau în toi, iar vântul anunţa că va umfla pânzele cu putere.
  Numai că Vrăjitoarea ValVârtej are un cu totul alt plan pentru cei doi. într-o clipă de neatenţie a lui Jack, cotoroanţa o răpeşte pe Bety şi o duce pe Insula Vrăjită.
  Este momentul în care aventura începe pentru eroul nostru. însoţit de copii şi mai ales ajutat de aceştia, Jack trece prin primejdii nebănuite, întâlneşte personaje de poveste ş...