Despre INGENUO

 
Am luat naştere din pasiunea şi respectul pentru Teatru. Ne adresăm unui public elevat, obişnuit să guste atât un umor de calitate, cât şi o dramă intensă. 
Ne construim singuri scenariile, viziunea regizorală şi muzica pe care o veţi regăsi live în majoritatea spectacolelor.

Un segment important al publicului nostru este reprezentat de copii, pentru care avem pregătite piese de teatru în care cei mici vor putea regăsi poveşti noi, interactive, cu mult tâlc şi muzică live.

Vă invităm aşadar, să descoperiţi alături de noi un alt tip de teatru, construit atent în jurul unor principii ce au mereu la bază umorul fin, bunul gust şi respectul pentru spectator!
     

TESTIMONIALE


 • Mihaela Vlad

  Absolut extraordinar! Fiecare secundă e plină, savuroasă, umană, legată, conectată, o minunăţie!
  Cea mai frumoasă piesa pe care am văzut-o for as long as I can remember!
  Felicitări şi mulţumesc pentru şansa de a fi asistat la acest spectacol al vieţii de dinainte de moarte! Felicitări, Geo Vişan! ("Distanţa dintre paşi")
 • Corina Ilieş

  Felicitări, dragi actori!
  De multă vreme nu am mai văzut o piesă de teatru atât de reuşită pentru copii şi cu actori atât de talentaţi! Aţi reuşit atât pe noi, părinţii, cât şi pe cei mici, să ne plimbaţi printr-o pădure fermecată, într-o lume magică şi plină de voie bună. Cu siguranţă vom reveni la spectacolele voastre şi deja aşteptăm cu mare drag o nouă invitaţie! ("Aventurile din Pădurea Fermecată")
 • Anca

  O interpretare de excepţie. Ne-am simţit minunat şi abia aşteptăm să venim la următoarele piese. ("Din Rusia, cu drag")
 • Leonard Pandrea

  Excelentă piesă, tulburător mesaj, deosebită interpretare. Bravo! O plăcere deosebită să vă revăd. ("Distanţa dintre paşi")