Cursuri de bune maniere - Studenţi

Inscriere la curs

Prin completarea datelor din formular declar că sunt de acord ca datele mele de contact sa fie introduse în baza de date, urmând ca ulterior să primesc informări cu privire la cursurile si spectacolele companiei.

Grupă studenţi

- Fiecare grupa este formata dintr-un numar 10-12 cursanți.
- Cursul contine o sedinta/saptamana.
- Durata unei sedinte este de 2 ore.
- Cost: 1.350 lei/modul (15 intalniri). Plata se realizeaza in avans, in 3 rate egale.
-Program:
Joia, intervalul 19.30-21.30, din 04 Oct.

Urmează să fii intervievat pentru jobul la care visai și ai emoții doar gânditu-te la ce să porți sau îți dorești să aplici pentru o bursă în țară sau în afara granițelor dar nu știi cum să începi?

Vino la cursurile noastre de bune maniere și etichetă și vei învăța un set complet de reguli de conduită care îți vor veni în sprijin. Pe lângă faptul că vei câștiga respectul profesorilor și colegilor tăi, vei obține mai ușor rezultatele dorite în cariera pe care îți dorești să o urmezi. Cursul va consta într-o abordare modernă a bunelor maniere în mediul online, dar și în viața de zi cu zi, exemplificând diverse circumstanțe și modul propice de a reacționa fără a ne pierde cumpătul chiar și în situații limită.

Modul interactiv în care cursurile se vor desfășura îți vor permite să socializezi și-ți vor oferi oportunitatea de a-ți crea noi relații de prietenie cu colegii tăi. Te așteptăm cu drag să descoperi arta conversației alături de echipa noastră!