Cursuri de bune maniere - Copii

Inscriere la curs

Prin completarea datelor din formular declar că sunt de acord ca datele mele de contact sa fie introduse în baza de date, urmând ca ulterior să primesc informări cu privire la cursurile si spectacolele companiei.

Grupa copii cu varste intre 6 si 8 ani

- Fiecare grupa este formata dintr-un numar 10-12 cursanți.
- Cursul contine o sedinta/saptamana.
- Durata unei sedinte este de 90 min.
- Cost: 900 lei/modul (3 luni-12 intalniri). Plata se realizeaza in avans, in 2 rate egale. Se ofera 10% reducere pentru copiii deja inscrisi la un alt curs, sau pentru al doilea copil din familie (frate/sora).
-Program:
Martea, intervalul 17.30-19.00, din 02 Oct ,sau
Joia, intervalul 18.00-19.30, din 04 Oct.
Va rugam sa specificati ziua dorita!
 
Adresa: Str. Ing. Emil Balaban nr 6, zona Piata Romana.

Grupa copii cu varste intre 8 si 12 ani

- Fiecare grupa este formata dintr-un numar 10-12 cursanți.
- Cursul contine o sedinta/saptamana.
- Durata unei sedinte este de 90 min.
- Cost: 900 lei/modul (3 luni-12 intalniri). Plata se realizeaza in 2 rate egale, in avans. Se ofera 10% reducere pentru copiii deja inscrisi la un alt curs, sau pentru al doilea copil din familie (frate/sora).
-Program:
Martea, intervalul 19.00-20.30, din 02 Oct.
 
Adresa: Str. Ing. Emil Balaban nr 6, zona Piata Romana.

Caracterele puternice se formează încă de la vârste fragede. Prin aceasta se motivează utilitatea cursului de bune maniere și etichetă pentru copii.

Cei mici vor afla de la îndrumătorul lor informații prețioase cu privire la modul în care adresăm respect celor din jur atât prin calea orală, cât și prin limbajul nonverbal. Vor învăța noțiuni importante ale etichetei la masă, de la felul în care este ea aranjată, până la modul în care mâncăm și ne comportăm atunci când avem rolul de gazde sau invitați. Cursul nostru este bazat pe o abordare moderna a ceea ce bunele maniere și eticheta reprezintă în prezent, conceput pentru a modela într-un mod plăcut caracterul copiilor. Mediul interactiv îi va face pe cei mici să socializeze mai mult, făcându-și prieteni, dar în același timp, deprinzând noțiuni de conduită.

Vă așteptăm cu drag :)