Cursuri de bune maniere - Adolescenţi

Inscriere la curs

Prin completarea datelor din formular declar că sunt de acord ca datele mele de contact sa fie introduse în baza de date, urmând ca ulterior să primesc informări cu privire la cursurile si spectacolele companiei.
Grupa adolescenti cu varste intre 12 si 15 ani

- Fiecare grupa este formata dintr-un numar 10-12 cursanți.
- Cursul contine o sedinta/saptamana.
- Durata unei sedinte este de 2 ore.
- Cost: 1.000 lei/modul (3 luni-12 intalniri).  Plata se realizeaza in 2 rate egale, in avans. Se ofera 10% reducere pentru copiii deja inscrisi la un alt curs, sau pentru al doilea copil din familie (frate/sora).
-Program:
Sambata, intervalul 10.30-12.30, din 29 Sept.

 Adresa: Str. Ing. Emil Balaban nr 6, zona Piata Romana.

Grupa adolescenti cu varste intre 15 si 18 ani

- Fiecare grupa este formata dintr-un numar 10-12 cursanți.
- Cursul contine o sedinta/saptamana.
- Durata unei sedinte este de 2 ore.
- Cost: 1.000 lei/modul (3 luni-12 intalniri). Plata se realizeaza in 2 rate egale, in avans. Se ofera 10% reducere pentru copiii deja inscrisi la un alt curs, sau pentru al doilea copil din familie (frate/sora).
-Program:
Sambata, intervalul 12.45-14.45, din 29 Sept.

 Adresa: Str. Ing. Emil Balaban nr 6, zona Piata Romana.

Noi știm cât de important este pentru tine să fii considerat cool în gașca ta de prieteni. Bunele maniere îți vor aduce un plus de popularitate printre cunoscuții tăi și îți vor conferi un număr de avantaje în orice domeniu îți dorești să activezi.

Vrei să te adresezi unui profesor prin mail dar nu știi cum? Îți dorești să formulezi o aplicație pentru un job sau o bursă dar nu ai curaj să o scrii? Cursul de bune maniere și etichetă îți poate fi de mare ajutor în aceste situații! Îți propunem o abordare modernă a regulilor de coduită în mediul online, dar și în relația cu apropiații tăi sau oameni de contact pentru diferite chestiuni profesionale.

Se spune că prima impresie nu se uită niciodată, așadar vei învață de la profesioniști cum să te adresezi tuturor categoriilor de vârstă, dar și importanța asocierii ținutei tale în funcție de eventimentul la care participi. Dobândind aceste cunoștințe, vei deveni un companion plăcut pentru oricine și vei câștiga simpatia oamenilor din jurul tău fără prea mari eforturi. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le poți aprofunda de la profesorul tău de conduită.

Te așteptăm cu drag să descoperi arta conversației și a comportamentului! :)