Cursuri de actorie - Adolescenţi- Modul de vară


Inscriere la curs

Prin completarea datelor din formular declar că sunt de acord ca datele mele de contact sa fie introduse în baza de date, urmând ca ulterior să primesc informări cu privire la cursurile si spectacolele companiei.

  • Grupa adolescenti cu varste intre 12 si 15 ani
- Fiecare grupa este formata dintr-un numar 10-14 cursanți.
- Modulul de vara se desfasoara pana la data de 05 Sept. Cursul contine o sedinta/saptamana, insa modulul este unul flexibil, ce permite recuperarea sedintelor pierdute pe parcursul vacantei, venind de mai multe ori in aceeasi saptamana, noi avand cursuri si in zilele de marti si joi.
-Durata unei sedinte este de 2 ore.
-Program: Marţea, incepand din 16 iulie, intervalul 18.30-20.30.
- Cost: 280 lei/luna de curs (4 sedinte consecutive), plata se realizeaza prin transfer bancar, dupa prima sedinta de curs.
-In acest modul se vor lucra doar exercitii, nu se va pregati sectacol.

  • Grupa adolescenti cu varste intre 15 si 18 ani
-Fiecare grupa este formata dintr-un numar 10-14 cursanți.
- Modulul de vara se desfasoara pana la data de 05 Sept. Cursul contine o sedinta/saptamana, insa modulul este unul flexibil, ce permite recuperarea sedintelor pierdute pe parcursul vacantei, venind de mai multe ori in aceeasi saptamana, noi avand cursuri si in zilele de marti si miercuri.
-Durata unei sedinte este de 2 ore.
-Program: Marţea, incepand din 16 iulie, intervalul 16.00-18.00.
- Cost: 280 lei/luna de curs (4 sedinte consecutive), plata se realizeaza prin transfer bancar, dupa prima sedinta de curs.
-In acest modul se vor lucra doar exercitii, nu se va pregati spectacol.


Adolescența, una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții, este totodată timpul în care se conturează aspirațiile, dezvoltarea și echilibrul unui viitor adult. Este de asemenea și o etapă în care acumularea unor noi cunoștințe și tehnici se face  cu ușurință, mai ales dacă totul se întâmplă în joacă, într-o atmosferă relaxată, în care umorul e mai mult decât prezent.

Alături de profesorii noștri vei ajunge să îți înțelegi mai bine carisma, farmecul personal, aspirațiile și modul de a socializa cu ceilalți.
Timiditate? Jocurile noastre te vor ajuta să o înfrângi!
Trac în fața examenelor? Exercițiile noastre te vor învăța cum să îl ții la distanță!

Dacă încă nu te-am convins, îți enumerăm câteva motive pentru care te așteptăm la cursurile noastre de actorie și improvizație:
  • prin joacă îți dezvolți creativitatea, lucru ce va duce la o mai bună socializare și la o încredere mai mare în tine
  • înveți cum să comunici mai eficient cu profesorii, prietenii și familia
  • cu ajutorul improvizației vei explora personaje noi, lucru ce va duce la o creștere reală a empatiei și a înțelegerii celorlalți
  • vei învață cum să te adaptezi cu ușurință și cum să te faci remarcat în diverse cercuri sociale
  • îmbunătățirea dicției și a expresivității vocale și corporale te vor ajuta să nu treci neobservat în fața unor oameni noi
  • capacitatea organizatorică și atenția distributivă vor cunoaște salturi calitative consistente
  • carisma și imaginea de sine vor crește simțitor.