Simina Mayer

Absolventă a Facultății de Drept, Universitatea București, a descoperit pasiunea pentru protocol încă din perioada liceului când a participat, ca Honorary Equerry, la Jubileul ASR Principelui Radu al României (2010) și la Jubileul MS Regelui Mihai I al României ( 2011).
 
Începând cu 2013, a ocupat pozițiile de Ofițer al Protocolului Regal și Consilier al ASR Principelui Radu, participând la organizarea evenimentelor publice ale Casei MS Regelui Mihai, a vizitelor publice facute de Familia Regală în state străine, a vizitelor Familiilor Regale străine în România și a evenimentelor de la Palatul Elisabeta și Castelul Peleș.
 
Din 2013, este trainer autorizat. A susţinut, de-a lungul timpului, numeroase cursuri de etichetă și bune maniere pentru copii, adolescenți și studenți precum și cursuri de protocol și etichetă de business pentru companii și antreprenori. Lunar, publică articole de etichetă pentru The Art of Living.
 
Cu o abordare modernă şi prietenoasă, Simina coordonează toate grupele înscrise la cursurile noastre de Etichetă şi Bune maniere.