REGATUL DE GHEAŢĂ ŞI REGATUL DE FOC

Bilet: 25 lei/persoana
Rezervari: rezervari@ingenuo.ro

Va asteptam cu drag sa luati parte la magia unui nou spectacol marca Ingenuo, inspirat din desenul animat "Frozen"! 
 
Asa cum i-am obisnuit deja pe prichindei, pe langa aventurile felurite, nu vor lipsi nici de data asta muzica LIVE, mesajele moralizatoare si pildele menite sa le arate micutilor o lume in care dreptatea si adevarul sunt la mare cinste! 
 
Text, Regie si Muzica: Geo Visan
Distributie: Larisa Enache, Geo Visan 
Scenografie: Varga Flavia

La Curtea Palatului de Gheata, in Arendelle, e o mare zi de sarbatoare: Regina Elsa si Printul Christian de pe Muntele Nordic se casatoresc la apus!
 
Gradina este plina de copii, invitatii de onoare ai evenimentului au sosit, cantecele se fac auzite in lungul si latul Regatului, mireasa si mirele sunt numai zambet si au mari emotii! 
Numai ca, in mijlocul petrecerii, voia buna este intrerupta de sosirea unei scrisori care aduce vesti rele! Elfii Pitici din Padurea de Piatra, iscoade de nadejde ai Regatului, o instiinteaza pe Regina Elsa ca urmeaza sa fie rapita chiar in noaptea nuntii ei! Cine ar face asa ceva? Nimeni alta decat Vraji Zapuseala, Stapana Regatului de Foc! Are nevoie de puterile Elsei pentru a-si racori tinutul mult prea incins de soarele cel aprig. 
Nu trece mult timp si aceasta isi face aparitia, reusind printr-un viclesug sa o ia cu forta pe frumoasa craiasa a Regatului de Gheata chiar din curtea palatului!
Este inceputul aventurii! Printul Christian, insotit de copii, porneste inarmat cu obiecte magice in salvarea logodnicei sale. Taramuri de basm apar curand la orizont si personaje ciudate incearca sa le taie calea, insa iubirea si ajutorul primit de la cei mici ii dau aripi Printului!