DIMINEATA DE DUPA

Un spectacol adresat cu precadere adolescentilor

Bilet: 30 lei
Rezervari: rezervari@ingenuo.ro
 
Inspirat din fapte reale, spectacolul „Dimineața de după” se adresează cu precădere tinerilor liceeni, abordând probleme frecvent întâlnite în rândul adolescenților. Abandonul școlar, efectul drogurilor, sarcina apărută la vârstă fragedă, urmările unui divorț, violența verbală și fizică sunt doar câteva dintre punctele de forță în jurul cărora se axează toată acțiunea.
 
Sinopsis: spectacolul prezintă povestea a patru adolescenți conturați în antiteză: Laura- eleva populară în liceu, cu o bună situație financiară, Camelia- adolescenta exemplară ce își dorește o carieră în domeniul justiției, Radu- tânărul dependent de substanțe ilegale și Dinu- fratele Laurei, elev în clasa a XI- a, pasionat de lectură și dornic să devină actor.
 
Evenimentele se desfășoară în preajma examenului de Bacalaureat, având loc în sufrageria Laurei. Situația se precipită atunci când în locul Cameliei, care era așteptată de Laura pentru redactarea contra cost a unui referat, pe ușă își face apariția Radu. Acesta este începutul unui șir de întâmplări cu urmări neașteptate, ce devin în final adevărate lecții.
              
Text și regie : Geo Vișan
 Distribuție: Beatrice Rubică, Ada Dobrea, Rareș Zimbran,
 Nicu Banea
 Durată: 1h 20 min

Vârstă minimă recomandată: 13 ani