PIRATUL JACK ȘI INSULA VRĂJITĂ

Pe corabia Piratului Jack toate lucrurile mergeau de minune: pietrele găsite pe insule neștiute de nimeni erau depozitate cu grijă de Bety, neînfricata sa prietenă, pregătirile pentru următoarea călătorie erau în toi, iar vântul anunța că va umfla pânzele cu putere.
Numai că Vrăjitoarea ValVârtej are un cu totul alt plan pentru cei doi. într-o clipă de neatenție a lui Jack, cotoroanța o răpește pe Bety și o duce pe Insula Vrăjită.
Este momentul în care aventura începe pentru eroul nostru. însoțit de copii și mai ales ajutat de aceștia, Jack trece prin primejdii nebănuite, întâlnește personaje de poveste și este pus la încercare, în tentativa sa de a-și salva prietena.
Cu muzică live, mesaje moralizatoare și interactivitate, spectacolul îi poartă pe cei mici prin peisaje tropicale, îi pune față în față cu personaje extraordinare și îi face martori ai unor aventuri teribile. Pe toată durata piesei, copiii nu sunt doar simpli spectatori, ci chiar parte din echipajul corabiei. Vrăjitoarea ValVârtej este învinsă în cele din urmă doar cu ajutorul celor mici.

Text, Regie și Muzică: Geo Vișan

Rezervări: rezervari@ingenuo.ro

                       
Bilet: 25 Lei/persoană